Scouterna

Webbforum - Arkiverat ämne

Förbundsstämman

2003-02-02tja, jag bara undrar om kåren har några viktiga frågor till FS? Och om vi ska skicka en delegation som får fullmakt att rösta för medlemmarna i kåren, vilket jag tycker verkar smartare än att hela kåren bränner iväg...

Gurra

Index

Tidigare svar

Peter: Svar: Förbundsstämman
2002-10-04 Kåren får skicka ungefär 10 stycken delegater till DST (distriksstämman). Så vitt jag vet får man inte skicka ombud, vilket betyder att om vi vill använda alla våra röster på distriksstämman måste alla våra delegater vara där. På distriksstämman enas man om vilka som Stockholms scoutdistrikt ska skicka till FST (förbundsstämman). Kåren skickar inga delegater direkt till FST. Däremot får enskilda personer såväl som kårer motionera till FST. Det är det några som har gjort och motionerna finns att läsa på förbundets sajt. FS betyder förbyndsstyrelsen, det ska man inte blanda ihop med FST. Det här var bara en kort förklaring. Visst är pappersscouting ett spännande ämne, eller vad säger du Gurra?

G: yupp!
2002-10-04 hur klarade vi oss utan pappers/it -scouting? =) måste sätta mig och plugga på min "pappersscouting" =) underbart! underbart!

G: papperscoutingkurs
2002-10-13 Det blev beslutat på ssc-tinget att au:et skulle verka för nån sorts utbildning i just papperscouting... (jag väntar med längtan tills it-scouterna ställer sig bredvid land-scouterna och sjö-scouterna =)

Niklas: Svar: Förbundsstämman
2002-10-04 Är det någon seniorscout som vill åka på distriktsstämman så kan vi fixa det ! Maila mig...

G: vad hände på dst
2002-10-20 hände det något kul på dst? (som folk borde få veta alltså)

Om oss

Scoutkåren Gustaf Vasa-Bredäng har verksamhet i Vasastan och i Bredäng.

Vi är en del av Scouterna och Stockholms Scoutdistrikt

GVB på Facebook

Aktuellt

Välkommen till GVB
2023-11-15

Kontakt

Allmänna frågor:
info@gvb.nu

Om webb-platsen:
webmaster@gvb.nu