Bli GVB-supporter och stöd kåren

I scouterna får barn och ungdomar vara med i en verksamhet som är rolig, spännande, lärorik och som utvecklar och förbereder dem för världen. Med cirka 250 medlemmar är vi en av Sveriges största scoutkårer. Bra scoutverksamhet leder till många scouter!

Det är inte ovanligt att en scoutledare i GVB lägger ner mellan tio och tjugo timmar i veckan på sin avdelning och kåren. Detta arbete görs helt ideellt och utan ekonomisk ersättning. Faktum är att våra scoutledare själva betalar medlemsavgift.

Vi har också en ekonomisk verklighet att hantera. Vi har nyligen fått reda på att vårt avlopp på Pettersberg inte längre är godkänt och att det kostar oss några hundra tusen kronor under de närmaste åren. En av våra största kostnader är lokalhyrorna för Rehnsgatan och Bredängsvägen. Avgifterna till riksorganisationen och Stockholm Scoutdistrikt äter upp en stor del av medlemsavgiften. Samtidigt ligger bidragen från kommun och stat stilla på en låg nivå.

Vi hoppas därför på ditt stöd för att kunna fortsätta bedriva fantastisk barn- och ungdomsverksamhet i GVB. Läs mer nedan om de olika alternativ du som privatperson eller som företagare har för att stödja oss ekonomisk.

Här ser du vilka som hittills har valt att stötta oss!

Bli GVB-supporter och få ett snyggt diplom!

För dig som är företagare, köp en reklamplats på gvb.nu med företagets logga!

Namn/Företagsnamn:

E-postadress

Telefon:


Jag är:
    Belopp:
    Betalningssätt:

Jag önskar vara anonym och inte synas på hemsidan

Jag behöver inte ha något diplom hemskickat

Adress för diplom / Övrig kommentar: