Patrullövernattningar våren 2016

Havsörnen, Falken och Örnen hade övernattningar våren 2016
Fa1 Patrull Falkens patrullövernattning på Mikropåta. Förberedelser för Edmunds 13-års kalas. Fa2 Notera de glada minerna och ballongerna och serpentinerna Fa3 Grabbarna förbereder elden (glöden) till hajkbomberna, bra flisor, spänt och knaster (det torra granriset) Fa4 Gossen i mitten började i torsdags. Det var klasskompisarna i Falken som tagit med honom. Två dagar senare åkte han på sin första patrullövernattning.
folderimage folderthumb HOE Havsörnens patrullövernattning på Torpet. De verkar stortrivas själva utan ledarna, som dock håller ett vakande öga på sina scouter i hemlighet. HOE2 Havsörnens patrullövernattning på Torpet. De verkar stortrivas själva utan ledarna, som dock håller ett vakande öga på sina scouter i hemlighet. Simon har tagit bilden från kranboberget.
HOE3 Här ligger Simon under ladan och kollar in Havsörnen. HOE4 Havsörnens flagga OE01 Örnens PÖV på Mikropåta. Bilden tagen från Mikropåta mot Lillpåta och Storpåta i bakgrunden. Denna helg (18-20 mars -16) hade patrull Örnen sin patrullövernattning även de på Mikropåta. Den var minitiöst planerad av Alban. Patrullen Räven skulle vara på Torpet, men det kom bara två rävar så de ställde in, tyvärr. OE02 Mårten lägger upp varmrätten. Mårten har blivit en riktigt duktig Örn och nu deltar han i de flesta övningar. Mycket kul. Välkommen i det riktiga scoutgänget! Bra av Alban att ta med honom till scouterna - en verklig tillgång till patrullen!
OE02b Pl Alban Kjellgren Axlund serverar OE02c Till lördag middag inbjöds Albans mamma, hennes kompis, två kusiner, Pliiiggis och de fem örnarna på en Trerätters - det blev trångt men gott - TACK! OE02d Två av Albans kusiner var också inbjudna OE02e Det blev så varmt med 10 pers på Högtidsmiddag på Påta så Elsa tar sig lite frisk luft.
OE03 Efter trerätters-middagen, Elsa och Erik OE03a Efter trerätters-middagen, August och Mårten OE04 Kaminen - den var inte lätt att få eld i första gången! OE05 Erik tar igen sig
OE06 Elsa verkar också tycka att det är sovdags OE08 Vid Påtas fina lägerbålsplats. OE09 Undrar om det är tävlingseldning? OE10 Elsa och Alban
OE11 Det brinner OE12 Vårstdning? OE13 Fina späntor OE14 Koll av sjukvårdslådan
OE15 Dags för slutstädning - Erik. OE16 Erik putsar t.o.m. fönstret. OE17 Elsa beundrar OE19
OE20 Örnen på hemväg Mårten, Alban Kjellgren Axlund, August, Erik och Elsa. Tyvärr saknades Max, Alina, Wilma och Ellis - ni har verkligen missat nåt stort.