Örnens Hajk våren 2016

Det var ganska många år sen en patrull i GVB var på patrullhajk i GVB. Våren 21016 ordnade Pl Alban i Örnen en hajk, så den måste förevigas tycker Webbmaster Pliiiggis
00 01 Första nattpltsen var vid Transjön utmed Nynäsleden i närheten av Hemfosa 02 Det var rejält högvatten, så höga stövlar var en fördel om man inte ville bli blöt om fötterna, eller vad säger Al Victor? 03 Som tur var fanns det spänger att gå på, på de värsta ställena.
04 Så här fin var det vid första lägerplatsen. 05 Här kan man också ligga. 06 Lillen, Målle och Webbmaster Pliiiggis var ute och rekade onsdagen före hajken. 06a Här är de glada örnarna på väg från Hemfosa. De följde järnvägen norrut och givk på Nynäsleden och kom alltså norrifrån på leden till Transjön.
07 Framme vid Transjöns vindskydd och pinnbrödsbak. 08 Kvällen var underbart vacker, men kall. 09 Redo för nästa dags vandring mot Pettersberg och Berguvens vindskydd där. 10 Kort rast!
11 Lunchpaus 12 Mot Petters - Alban ser lite sliten ut. 13 Nästan framme 14 Hajkbomb vid Berguvens Vindskydd på Pettersberg
15 Utflykt till grottorna vid före detta Lövsjön 16 Efter hajken eller är det före hajken? folderimage folderthumb