Artikel-arkivet   Pdf-arkivet   Redaktionen    

Vasens redaktion

Björn Hagquist, en stabil tvåbarnsfar i åldern "några och trettio" är vår redaktör och mentor när det gäller layout och bildbehandling. De senaste åren har Björn kört Vasen alldeles på egen hand så ibland blir han förvånad över att det plötsligt finns så många åsikter om saker och ting när det gäller Vasen. Senast det gällde avdelning var Björne på Skogsmännen. Vår redaktör jobbar som konsult på Modul 1 Data AB och är den som garanterar att Vasen inte kommer att drabbas alls av år 2000-problemet.

Ragnhild Jansson går oftast i scoutsammanhang under smeknamnet "Jaja" (med två j, inte tre!). Efter sju år som miniorscoutledare siktar nu Jaja på att informera sig vidare i scoutlivet. Jaja jobbar med att planera ny bebyggelse på Lidingö. Det kommer ta några år innan det är klart men om vi känner Jaja rätt så kommer hon se till att det blir förr än senare. Jaja är även med i kårens programkommitté och kommer löpande att rapportera vad som händer med det nya programmet.

Mats Kronbladh är otroligt nöjd med att vara yngst i sällskapet, trots att drygt trettio varv runt solen har blivit fullbordade. Tjänar sitt dagliga som datakonsult på ett finskt företag. Har tidigare varit ledare i seniorscoutlaget Rackarns, men tycker nu det är hög tid att få mätta de grundläggande publicistiska behoven. En och annan tur ut i skogen med andra ledare i "friluftssällskapet" Lilla Björn lockar ju alltid!


Upplagd av: Björn Hagqvist
Uppdaterad:  2013-12-13 / iii